MetJetOnline

2019: BEDANKT!

Wauw! 2019 heeft echt alle verwachtingen overtroffen! Met een dag extra in de week, wist is dat er meer uit te halen was. Maar of dat ook zou lukken is natuurlijk altijd even de vraag. Nu, op de al-ler-laatste werkdag van 2019 kan ik trots stellen: I DID IT!
 
Januari
Een fotoshoot voor de nieuwe website, waar alleen nog wat laatste puntjes op de welbekende ‘i’ moesten worden gezet. In deze maand mocht ik ook aanschuiven bij een hele leuke workshop Visueel Notuleren.
 
Februari
Met Jet Online bestaat 5 jaar! Dat vierde ik met 2 nieuwe klanten en de belofte om dit jaar meer aan mijn bedrijf te gaan werken.
 
Maart
Een ‘GO’ op een nieuwe ronde workshops voor De Klok in het najaar. Voor de rest hard werken aan de re-branding van Moedigh BV.
 
April
Een ramvolle maand! Pas nu kan ik stellen: de beste maand van 2019. Het gaf me in elk geval de zekerheid om een hele goede stap te zetten: MIJN EIGEN KANTOOR!
 
Mei
De sleutel van mijn kantoor én mijn belofte aan mijzelf waargemaakt. Coaching is een feit en daarmee ook werken ‘aan’ ipv ‘in’ mijn bedrijf.
 
Juni
DE WEBSITE IS LIVE! Nooit geweten dat het zó’n klus is om je eigen website klaar te krijgen. DAT. NOOIT. WEER. Haha. Aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook aan klanten. Mijn allereerste klant nam afscheid. Ze kunnen op eigen benen staan 😉
 
Juli
De vakantieperiode goed besteed. Mijn allereerste werkboek is een feit! Bij de vraag naar testers is het aantal aanmeldingen overweldigend. Zo tof om te zien dat mijn hersenspinsels goed ontvangen worden.
 
Augustus
WHAT THE F***?! De werkboeken zijn nog niet gedrukt of de eerste bestelling komt via de webshop binnen. Ik ben helemaal euforisch. Wat te gek is dit!
 
September
De workshops contentplanning voor De Klok dranken gaan van start. Ik heb een inspiratiesessie voor mezelf ingepland. En we gaan eindelijk op vakantie!
 
Oktober
Een ‘GO’ op een wel heel tof project: Overijssel viert vrijheid! Nog meer workshops voor de klok en een minibreak met mijn liefde naar Valencia.
 
November
Plannen all over the place. Voor alle klanten een plan voor 2020. Mijn eigen workshop over plannen. En een heerlijke vakantie naar Egypte met mijn kleine meisje.
 
December
Maar liefst drie inspiratiesessies bij nieuwe bedrijven mogen doen. Zo superleuk! Tot slot dit topjaar afgesloten met klanten op mijn eigen kerstborrel. Het was een jaar om trots op te zijn!