MetJetOnline

Blijf zichtbaar

Nu het virus ons al bijna zes weken in haar greep houdt, vind ik het hoog tijd om de zichtbaarheid te vergroten. Die van mij én die van jou. Al was het alleen maar, omdat we elkaar niet zo veel zien.

Hoe vergroot je jouw zichtbaarheid? Het is meer dan zo nu en dan je gezicht tonen. (yes, I know. Guilty like hell). Je zichtbaarheid vergroot je door het maken van een strategie. Door balans te zoeken in je content én natuurlijk door content te maken die interessant is voor je volgers. En ja, het liefste in die volgorde.

Belangrijk bij het maken van een strategie is dat je dicht bij jezelf blijft. Doe je dat niet, dan wordt het helemáál een ver-van-je-bed-show. En geloof mij; dan wordt het helemaal niets. Ik spreek uit ervaring ?. Liever werken met twee rubrieken die perfect bij jou en je volgers passen en bovendien haalbaar zijn, dan de meest flashy onderwerpen bedenken die binnen no-time weer verwateren. Of erger: die echt he-le-maal niemand boeit. Alle moeite voor niks.

Ideeën? Je kunt altijd, ik herhaal, altíjd uit eigen ervaring spreken. Dat is alvast makkelijk. Vind jij nou, net als velen met jou, dat je nooit wat meemaakt? Think again! Houd eens dagelijks een lijstje bij van wat je gehoord, gezien en gedaan hebt. Wedden dat daar wat bruikbaars tussen zit?

Als ik mijn eigen strategie blootleg: #successtories, #contentcollege, #mijnondernemersreis, #hemdvanhetlijf en #favorieten. Zoals je ziet: allemaal onderwerpen die bij mij, mijn bedrijf, mijn klanten en jullie passen. Althans dat hoop ik ?.

Wat is jouw strijdplan voor meer zichtbaarheid?

#stayfocussed #onlinezichtbaarheid #metjetonline

 

p.s. heb je bedacht wát je wilt vertellen, maar weet je nog niet in welke vorm? Dan heb ik een beetje inspiratie voor je: Content ideeën