MetJetOnline

SUPERGAAF-ULTRAGEHEIM-JUBILEUMPROJECT⁠⠀

Dat was dit toffe magazine. Afgelopen weekend kreeg ik een herinnering van Insta (swipe voor de foto). Ik zat met niemand minder dan Rodney en Raimond aan het bier om ons succes te vieren. We hadden die dag de laatste puntjes op de ‘i’ gezet voor het jubileum magazine en voelden ons king of the world. Ik althans wel…⁠⠀
⁠⠀
Nog steeds kijk ik met heel veel plezier terug op dit project. In de eerste plaats omdat ik het bedrijf en de mensen véél beter heb leren kennen. In de tweede plaats omdat het fijn was om als team te functioneren. En niet in de laatste plaats, omdat ik een écht resultaat in handen kreeg. Super trots op het eindresultaat. ⁠⠀
⁠⠀
Of het naar meer smaakt? Zeker. Met dit team heb ik afgelopen jaar ook nog veel samengewerkt. En er zijn plannen om weer iets héél tofs op te pakken. Geen magazine dit keer. Wél iets tastbaars. Ik kan niet wachten tot het zover is. Keep you posted!⁠